Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
    какво масло слагате на вашите машини
    5в 30 селения ?
    Castrol Edge 5W40
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      Castrol Edge 5W40
      Аз карам със същото.....от доста време.
      За амортисьори никой ли нищо не знае....Сменял ли е някой скоро...
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
        Аз карам със същото.....от доста време.
        За амортисьори никой ли нищо не знае....Сменял ли е някой скоро...
        420 евро комплект оригинални.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• ok взимам тогава от кастролчето :0
          alfa 164 t.s ex
          tipo 2,0 16v turbo ex
          opel astra amnesia ex
          megane 2 ex
          alfa 159 jtd ех
          audi A6/S TQ 330+
          audi a4 b5 1,8 TQ 500++
          alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• На мене ми казаха друго освен селения VR да не слагал само некво мотул ама незнам кое.
            Алфа ромео 75 2.0
            Алфа ромео 147 facelift 1.6 T.S.
            Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

• мое ли да сложим въздушно на тея каруци, че ми писна да събирам камъни и неравности, колкото и бавно да карам....
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• Може http://www.airbagit.com/Air-Suspensi...20romeo-25.htm
                ...

Comment

• е това въобще ще има ли нещо общо с нормално въздушно, изравнявания, анти-рол и сие?? ако е само за да си вдигаш и сваляш каляската е малко излишно, освен за мека возия
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• В пост 1101 питаш как да не събираш камъните по пътя и да - като надуеш възглавниците в колата няма да ги събираш, няма да закачаш легнали полицаи и въобще ще можеш да минаваш през места където ниска кола не може.
                    В пост 1103 вече вдигането на каляската го смяташ за излишно , не знам какво искаш.
                    ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                      В пост 1101 питаш как да не събираш камъните по пътя и да - като надуеш възглавниците в колата няма да ги събираш, няма да закачаш легнали полицаи и въобще ще можеш да минаваш през места където ниска кола не може.
                      В пост 1103 вече вдигането на каляската го смяташ за излишно , не знам какво искаш.
                      ти даваш решение, аз поставям следващия проблем и ти казвам, че подобна система без адаптивния елемент е излишна и питам има ли вариант и това да се направи?

кое не ти е ясно
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        Този ще да е първия дефектирал ли ? Дано да е така
                        След три дни работа на всеки датчик (смених 3 вече ) проблема пак се появява ... отчаях се вече дайте някой съвет отворихме капака на ангренажа да гледаме шайбата и вала за дефекти нямат ..... какво да гледам вече незнам ..... идеи ?????

Comment

• Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщение
                          След три дни работа на всеки датчик (смених 3 вече ) проблема пак се появява ... отчаях се вече дайте някой съвет отворихме капака на ангренажа да гледаме шайбата и вала за дефекти нямат ..... какво да гледам вече незнам ..... идеи ?????
                          Я напиши точно каква е грешката заедно с кода така ще ни насочиш повече
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Я напиши точно каква е грешката заедно с кода така ще ни насочиш повече
                            Датчик разпределителен вал изписва на диагностиката или Phase sensor нещо такова ... за номер незнам

---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:07 ----------

Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщение
                            Датчик разпределителен вал изписва на диагностиката или Phase sensor нещо такова ... за номер незнам
                            Ако мога следмалко да отида до сервиза че нямам кола .... а е далеч ще ги накарам пак да я закачат да видя точно да запиша ако има номер

Comment

• Момчета никой ли няма никаква идея по това което обеснявам за какво става въпрос и ако може някой да помогне до толкова съм се отчаял вече че мисля утре да я сглобяват и да я карам във Бургас във сервиз Алфа...

Comment

• Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщение
                                Момчета никой ли няма никаква идея по това което обеснявам за какво става въпрос и ако може някой да помогне до толкова съм се отчаял вече че мисля утре да я сглобяват и да я карам във Бургас във сервиз Алфа...
                                Олеее, там ще те "оправят"...
                                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
                                X