Първоначално публикувано от 1912
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подробности около разни ремонти на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеCastrol Edge 5W40
За амортисьори никой ли нищо не знае....Сменял ли е някой скоро...Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеАз карам със същото.....от доста време.
За амортисьори никой ли нищо не знае....Сменял ли е някой скоро...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
-
В пост 1101 питаш как да не събираш камъните по пътя и да - като надуеш възглавниците в колата няма да ги събираш, няма да закачаш легнали полицаи и въобще ще можеш да минаваш през места където ниска кола не може.
В пост 1103 вече вдигането на каляската го смяташ за излишно , не знам какво искаш....
Comment
-
Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщениеВ пост 1101 питаш как да не събираш камъните по пътя и да - като надуеш възглавниците в колата няма да ги събираш, няма да закачаш легнали полицаи и въобще ще можеш да минаваш през места където ниска кола не може.
В пост 1103 вече вдигането на каляската го смяташ за излишно , не знам какво искаш.
кое не ти е ясноsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеТози ще да е първия дефектирал ли ? Дано да е така
Comment
-
Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщениеСлед три дни работа на всеки датчик (смених 3 вече ) проблема пак се появява ... отчаях се вече дайте някой съвет отворихме капака на ангренажа да гледаме шайбата и вала за дефекти нямат ..... какво да гледам вече незнам ..... идеи ?????така ще ни насочиш повече
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеЯ напиши точно каква е грешката заедно с кодатака ще ни насочиш повече
---------- Post added at 17:09 ---------- Previous post was at 17:07 ----------
Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщениеДатчик разпределителен вал изписва на диагностиката или Phase sensor нещо такова ... за номер незнам
Comment
-
Първоначално публикувано от V.Nedelchev Покажи съобщениеМомчета никой ли няма никаква идея по това което обеснявам за какво става въпрос и ако може някой да помогне до толкова съм се отчаял вече че мисля утре да я сглобяват и да я карам във Бургас във сервиз Алфа...
Comment
Comment